Terugbetaling en retour

1 RETOURBELEID

-

Neem contact op met info@hetideeenhuis.be voordat je producten retourneert

Je kunt het product binnen 30 dagen na levering retourneren. Het product moet in nieuwstaat zijn. Als het product kapot of gebruikt is, wordt het product niet gerestitueerd. Zorg ervoor dat je contactgegevens bij de retourzending vermeldt en geef ons, indien mogelijk, een trackingnummer en een korte omschrijving van de reden van de retourzending.

Het Ideeënhuis raadt aan om een ontvangstbewijs en pakket- of tracking-ID voor de retourzending van de bezorgservice te verkrijgen, omdat dit het gemakkelijker maakt om de retourzending te volgen indien nodig. Het Ideeënhuis zal in aanmerking komende retourzendingen terugbetalen. Indien je per factuur hebt betaald, hebben we een bankrekeningnummer nodig waarop we het bedrag kunnen terugstorten. Het makkelijkste is om dit naar ons te e-mailen.

-

1.2 NIET RETOURNEERBARE 

-

Digitale goederen kunnen niet worden geretourneerd.

-

1.3 VERZENDING

Om een product(en) te retourneren hebben we een ontvangst- of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant. Je moet het product retourneren naar Bleekstraat 2/201 2880 Bornem 

Jij bent verantwoordelijk voor de betaling van je eigen verzendkosten voor het retourneren van het product. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de restitutie. Afhankelijk van de woonplaats, kan de bezorgtijd van het geruilde product variëren.

-

2. TERUGBETALINGSBELEID

Ons retourbeleid is 30 dagen geldig. Als er 30 dagen verstreken zijn sinds de aankoop, kunnen we je helaas geen restitutie of omruil aanbieden. Om voor een retourzending in aanmerking te komen, moet een product ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het ontving.

-

2.1 TERUGBETALING

Zodra de retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van het geretourneerde product. We informeren je ook over de goedkeuring of afwijzing van een terugbetaling.

Indien goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt het bedrag binnen een bepaald aantal dagen gecrediteerd op de betaalkaart of oorspronkelijk betaalmethode.

-

2.2 LAATTIJDIGE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

Als je nog geen terugbetaling hebtontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem dan contact op met de creditcardmaatschapij, het kan kan even duren voordat je terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak een verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en de terugbetaling nog steeds niet is ontvangen, neem dan contact met ons op via: webwinkel@hetideeenhuis.be.

-

2.3 AFGEPRIJSDE PRODUCTEN

Alleen regulier geprijsde producten komen voor terugbetaling in aanmerking. Afgeprijsde producten kunnen helaas niet worden terugbetaald.

-

2.5 RUILEN

We vervangen alleen artikelen indien ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde product, stuur ons dan een e-mail op info@hetideeenhuis.be.